7 Şubat 2013 Perşembe

SGK Prim ve Vergi Ödeme Ligi

Yanıtlarını bekliyoruz.
Sıralamayı az çok tahmin ediyoruz.
Ama farkı çok merak ediyoruz.

Nasıl derler;
Takipçisiyiz!


Edit: 8 Şubat

Fenerbahçe kimseyi beklemeden açıkladı: 377 Milyon türk Lirası!!!




4 yorum:

  1. durmak yok,kamu gorevini yapmaya davet ediyorsunuz,cok da iyi ediyorsunuz,tuyu bitmemis yetimlerin hakki spor adina peskes cekilemez,tebrikler emeginizin tumune...

    YanıtlaSil
  2. adam spor kulüpleri 2002'den bu yana ne kadar vergi ödediler, halihazırda ne kadar vergi borcu var, hangi kulüp ne oranda vergi affı aldı diye sormuş. sorulan soruların yalnızca birine cevap verilmiş: 2002'den bu yana ne kadar vergi ödendiği. sanırım soruyu tam olarak anlayamadınız. tekrar soruyorum: 1-)kulübün halihazırda ne kadar vergi borcu var? 2-) FB kulübünün 2002 yılından bu yana "vergi affı" adı altında silinen vergi borcu tutarı nedir?

    YanıtlaSil
  3. sahip olunan mal varlığı nakit olarak manevra yapabilme kabiliyeti sağlamaz. ipotekler incelenmeli önce! herşeye olur olmaz,yetkili yetkisiz cevap veren bir locada milletvekilinin soru önerisine halen cevap verilebilmiş değil! zaten yabancı devletlerin müstemlekesi olmuş bir ülkede kurtuluş savaşından beri çıkar sağlayan bir locanın mal varlığı ve şikeye sahip olmadığı düşünülemezdi.
    bu durum 100 yıldır böyledir. fenerbahçe başkanı bunun için en güçlü isimdir. fenerbahçe taraftarı bunun için en vefalıdır,mücadelecidir. bunlara 100 yıldır darbeyi halk vurmakta! nezaman ülke futbolu yada ekonomisi çalkalanıyor gs hep gündemde,atak da. kaos ortamından yararlanıp çıkar elde etmek bunların kanında var. imparatorluk bölünürken lisede baloları biz vermedik.
    burjuvazi olmaktan, bir loca sahibi olmaktan gurur duyan kendilerini türk milletinden üstün gören,asil sanan bir taraftar topluluğuna sahip bir kulüp bu. ama vergi ise gündem dışı.
    fatih terim mevzusuda buna dayanır.
    fatih terim dahi olsan,uefa kupası, şampiyonluklar alsan da o locaya göre elemansındır. orda üçbeş tane sınıf arkadaşı bir tiyatro oynar diğerleri bakar.
    ama fenerbahçe halktır.
    o yüzden türkiyede halk fukara, mücadeleci şirketler ve yabancı asıllılar burjuvadır.
    hep söylerim fenerbahçe başkanlık makamı tabikide özhan canaydın yada ü. aysal gibi tipleri kaldırmaz. aziz yıldırım, ali şen gibi karakterler gereklidir. baskı kurmalıdır. federasyon başkanınından yan hakemine kadar direk olarak müdahele edebileceğni göstermelidir. 3 büyük klübün başkanları yerine göre cumhurbaşkanından daha forslu, daha kolay açılıyor kapılar onlara! fırsatları değerlendirmeli! dinamikleri iyi takip etmelidir. para pul mevzuları çözülür. araziydi krediydi bunlar cekete yama. fenerbahçenin arkasında taraftarı var!

    YanıtlaSil