30 Haziran 2013 Pazar

ANKET: Ersun Yanal'a güveniyor musunuz?



"Teknik direktör fobisi" olan Fenerbahçe Başkanı ve Taraftarı Ersun Yanal için de teneke çalmadan önce tarihe not düşmek için soruyoruz.

Biz güveniyoruz ve merak ediyoruz.

Ersun Yanal'a güveniyor musunuz?

ANKET SONUCU:


20 yorum:

  1. Fenerbahce teknikdirektoru oldukdan sonra artik destek gerekir guveni bir tarafa birakmak lazim ama bana kalsa Yilmaz Vural gelse daha basarili olurdu.

    YanıtlaSil
  2. Sonuna kadar diye bir seçenek yoktu ben, evet diyorum.

    YanıtlaSil
  3. Td değilde Taraftara güvenemiyorum Kulübüne sahip çıkmada bir numara ama sözkonusu futbol oldumu kayış atıyor

    YanıtlaSil
  4. eğer iddia edilen o sözleri ( 2010 2011 sezonu şampiyonu trabzondur) demediyse fenerbahçeye yararlı olur

    YanıtlaSil
  5. Gözündeki inanç, heyecan, tutku benim umudum. Herkes gider Fenerbahçe kalır deyip teknik adamları kıymaktan vazgeçelim. Evet, hepimiz aciz bir şekilde gideceğiz bu dünyadan, Fenerbahçe kalacak ama artık efsane futbolcuların yanında bir de efsane teknik direktörler de sayabilelim. Aykut KOCAMAN'la ilk çentiği attık, 2. ve çok uzun yıllar süren bir Ersun Hoca çentiğini hafızalarımıza atarız umarım.

    YanıtlaSil
  6. ersun yanal başarılı olur olmasına da "aziz yıldırım uğursuzluğu" ile nasıl baş edecek merak ediyorum.aziz yıldırım yönetiminin yıllardır sürdürdüğü ve bjk,gs medyasının da iyice körüklediği nefret politikasının getirdiği negatif enerjiyle mesela,nasıl baş edecek merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ceza olayı olduktan sonra zaten yabancı t.d olmazdı ve yerliler içerisinde en mantıklı olan Ersun hocaydı ben sonuna kadar guveniyorum tıpkı Aykut Hocaya güvendiğim gibi...

    YanıtlaSil
  8. Aykut hocaya zerre kadar bile güvenmiyordum ama ersun hocaya sonuna kadar güveniyorum

    YanıtlaSil
  9. Aykut Kocaman'ın 3 temmuz sürecindeki dik duruşunu devam ettirirse oyuncular da destek olursa başarı gelir.. Bugün ki Zürriyet başka işi yokmuş gibi manşetten mukayeseye girmiş bile.. Ben de o gazete müsdveddesine katkı olarak, " Yanal imza attığından beri galibiyetimiz yok.. Yanal istifa" ironisiyle destek(!) veriyorum..

    YanıtlaSil
  10. Ersun Yanal'a güveniyorum da,sürekli kelle isteyen ve yargısız infaz yapanlara güvenmiyorum.
    Sürekli birşeyi kötüleyip asla çözüm üretmeyenleri kötülüyorum. Futbolu sadece sonuç olarak görüp sığ düşünenlere güvenmiyorum. Bu durumda sanırım hiçbirşeye güvenmiyorum.

    YanıtlaSil
  11. Zeman haricinde Fenerbahçenin hiçbir zaman teknik drektör sorunu olmamıştır bence,sorun hep saha dışındaki milyonlarca kendini teknik drektör sanan çok bilmiş taraftardadır.

    Fenerbahçenin tüm teknik drektörlerine olduğu gibi Ersun Yenal'ada güveniyorum.

    YanıtlaSil
  12. Kocaman yürekli adamın ekip yeşermesini sağladığı ürünün kalitesini ve pazarlamasını yapabilecek yerli uzman Ersun YANAL dan başkası olamazdı,Bu adımı cesurca atan A.YILDIRIM'a şimdi değil sonuçlarını gördükçe taraftarların nasıl keyifle sahipleneceğine sadece Anadoluda değil Aprupa bile şahit olacak.E.YANAL,eline verilen ürünü ve markayı Trübinde,Tv başında yıllarca beklediğimiz ısıran,tempoyu sürekli yukarda tutan,rakibini soluksuz bırakan Futbol karakteri ile ürettiğimiz andrenalin temposuda düşecek.Artık kalp krizi geçirecektim gibi uçuk kaçık sözcükleri çöpe atma zamanı geldi.Sadece biraz süre...

    YanıtlaSil
  13. Aykut kocamani gordukten sonra herkese guveniyorum.daha kotusu olmaz bence.

    YanıtlaSil
  14. 34 yasindayim, su ana kadar fenerbahcede begendigim antrenorleri yazayim.. osieck, low, parreria, zico, aykut kocaman.. ersun yanali da simdiden bu listeye ekliyebilirim. t.d ararken ismi gecenlerden 1 numaram lucescuydu 2yse tartismasiz ersun yanal.. milli takim antrenorleri icerisinde mill takima en iyi futbolu oynatan antrenordur benim icin.. sonu malum.. fenerbahceye de iyi futbol oynatacagindan suphem yok ama hikayenin sonunu tahmin etmek zor.

    YanıtlaSil
  15. Güveniyorum çünkü a.kocamanla ikisinin Fenere ilk geldiği zamanlardaki durumunu karşılaştırdığımda ersun yanal hem futbol bilgisiyle hem anrenörlük tecrübesiyle hem oyuncularla ikili ilişkileriyle hem de t.d duruşuyla kocaman göre çok daha ağır basıyor benim gözümde.Zira kocamanla 3 lig sezonunda 1 şampiyonluk iki tane 2.lik elde edildiyse ersun hocayla daha iyisini yapılabilir. (_emircankaraman)twitter

    YanıtlaSil
  16. Aykut Kocaman tarihimizdeki ve yüreğimizdeki yeri baki kalmak üzere ayrıldı. Çok zor günlerde sadece teknik direktör olmadı. Bizzat Fenerbahçe oldu. Tıpkı, 3 Temmuz sonrası artık tamamıyla Fenerbahçe olan biz taraftarlar gibi... Her zaman minnetle ve şükranla anılacak. Yeniden yollarımız kesişinceye kadar...

    Ersun Hoca da yine zorlu bir dönemde, vazife biçilen görevi kabul ederek takımın başına geçti. Şimdi bizlerin yapması gereken; saha içi ve saha dışında linç kültürü ile yüzleşen takımı başarıya taşımak üzere ateşten gömleği sırtına geçiren hocamıza destek vermektir. Bildik şımarıklıklarla kelle avcılığına düşülmezse başarılı olacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  17. Ersun hocaya sonuna kadar güveniyorum açıkçası fakat bu bize karşı yapılanlar,düzen adil olursa kesin başarılı olur..

    YanıtlaSil
  18. Bugün Ersun Hocaya Destek Olursak Birşey Kaybetmeyiz Ama Ersun Hocaya Destek Çıkmazsak FENERBAHÇE Gene Çok Şey Kaybeder

    YanıtlaSil
  19. öğrendiğim gün digitürk'ü kapattım

    YanıtlaSil
  20. Ben o forma için çalışan herkesi destekliyorum. Ersun yanal'a da sonuna kadar güveniyorum. Tek sıkıntım bazı taraftarlardan dolayı. Direk sonuca bakan geleceği göremeyen cahil insanlara güvenmiyorum.

    YanıtlaSil