1 Nisan 2013 Pazartesi

ANKET: Taraflı maç anlattığına inandığınız ve bu yüzden en çok rahatsız olduğunuz maç spikeri kimdir?

Sorumuz ve nedenleri gayet açık.

Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz.


















SONUÇ:


Anketi hazırlarken beklediğim sonuç çıktı.
Melih Gümüşbıçak en sevilmeyen maç spikeri, onu adaşı takip ediyor.
Oyların % 63'ü ise Lig TV'ye.

Yürüyedurun!

32 yorum:

  1. Ertem Şener kesinlikle!! Ben Real-Barca rekabetinde Real'den yana bir insanım.Bundan 2 sene önce Kanal D'de yayınlanan İspanya Süper Kupası karşılaşmasında (Sezon öncesi 2 maç yapılıyor) Barca lehine bu kadar mı taraf tutulur, maç boyunca Barca böyle Barca söyle dedi durmadı.Messi Messi, Xavi, İniesta konuştu, konuştu..Tv'de keşke spikerin sesini kısma özelliği olsaydı diye söyledim durdum kendime..

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hepsi diye bir seçenek eklense çok iyi olurmuş.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle Melih Gümüşbıçak bana göre.geçen yıl arenada 3-1 yenildiğimiz maçta galatasaray tribününden beter coştu gollerde.tamam anladık galatasaraylı olabilir bu normal durum.ama biraz da kendini dizginle sonuçta yayıncı kuruluşun spikerisin orada sen.

    YanıtlaSil
  5. Melihleri tek secenekte toplamak daha dogru olurdu,ben sendil dedim fakat gumusbicak en az onun kadar kotu,tiksiniyorum ikisindende...

    YanıtlaSil
  6. bu sene fb ulker maclarından dolayı m.kosova - i.kutlay ikilisinden neredeyse nefret durumuna geldim. ertem şener'i konuşmaya gerek yok iki melih'te hiç arkada kalmaz.

    YanıtlaSil
  7. Guntekin Onay bir nebze, digerleri istisnasiz. Ozellikle Euroleague maclarindaki performansi ile M.Kosova'yi bu sene oldukca andim. Futbol konusunda her birinin digerinden farki yok. Hepsi secenegi olsa daha kolay olurdu.

    YanıtlaSil
  8. şüphesiz, yüzde yüz, kesinlikle melih şendil. yapıaln bir faulde bile bunu anlayabiliyorsunuz. Fenerbahçe maçlarındaki anlatımını diğer takımlarla karşılaştırın.. isteyen bunu izlesin http://www.youtube.com/watch?v=dfC11x96Rj8
    bi de şu var çok ünlüdür bu http://www.youtube.com/watch?v=pVohiJ29RgE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamsın valla =) yıldız sana

      Sil
    2. teşekkür ederim :))

      Sil
  9. Bu arada gümüşbıçak bjk kongre üyesi

    YanıtlaSil
  10. Melih Şendil bence,Serhat Beşiktaşa gol attığı zaman adam sanki Milli Takım golu yemiş gibi hüzne bağladı.O videoya ya bakan olursa çok net anlat zaten.Diğerleri konusunda ben öyle düşünmüyorum.Özellikle Emre Tilev adam Deivid'i ne kadar övmüştü,Chelsea golün de. Ayrıca şu var ilker yasini buraya koymanız diğer isimlere hakaret olmuş,ondan anca komedi show programı çıkar. Hem gol hem Penaltı diyen bir yorumcudan başka ne beklenir ki.Ertem Şener ise bence yanlı maç anlatmıyor gayet iyidir.

    YanıtlaSil
  11. melih şendil dışında taraflı mac anlatan baska kimse yok türkiyede

    YanıtlaSil
  12. Hepsi denebilir. Fakat yayıncı kuruluş pisLİG TV'nin tetikçisi Melih bunların başını çekiyor gibi gözüküyor. Sebebi en fazla maçımızı anlatan kişi kendisi olması tabi. Hemen hemen hepsi ÇOK NET kötü niyetli. Bariz yani.

    YanıtlaSil
  13. Onu bunu bilmemde ilker yasin ustune mac anlatan tanimam. Adam amator mac anlatsa zevkle izlerim

    YanıtlaSil
  14. Melih Şendil, Galatasay gol yediğinde maçı anlatmayı bırakıp yanındaki yardımcıya devr ediyor konuşmayı..!

    YanıtlaSil
  15. Melih Şendil kesinlikle. Galatasaraylı olmasını anlarım ama bu adam feci fenerbahçe düşmanı. maç boyunca takımı ve teknik heyeti sürekli ezme eleştirme peşinde. hep bir açık kolluyor. galatasaray maçında rakibi taç çizgisinde top almaya gidiyor fatih terim topukla topu tribünlere gönderiyor. rakip oyuncu elini açmış isyan ediyor. fatih terim pişkin pişkin gülüyor. spiker efendinin gülerek ve ballandırarak iafdesi şu ;" Fatih hoca şovunu yapıyor" Bir başka Fenerbahçe maçında Aykut arkasını dönüyor gayet masum bir yüz ifadesi ve mimiklerle "lütfen " diyor, aynı Spiker efendinin cümlesi, ne efendi ne hoca " Bir teknik direktörün yapmaması gerekir. yanlış" ama yine bu arkadaş kadar zeki ki bu anlattıklarımı ve emsal durumlar sübliminal bir şekilde aralara sıkıştıra sıkıştıra serpiştiriyor... ne diyelim. kör değiliz gördük ve hisettik.....dikkat edin eğer Fenerbahçe maçta galipse son 5 ila 10 da muhtemelen spiker odasını terk ediyor. maçın son dakkikalarını diğer spiker tamamlıyor ve kapanışı da yanlız yapıyor. bunun nedeni ise apaçık ortada.. en son akhisar maçının son 10 dakikasını izleyin en yakın örnek son maç.

    YanıtlaSil
  16. kesinlikle iki melih bence de..

    YanıtlaSil
  17. Melih sendil fanatik gs li, melih gumusbicak ise fanatik bjk lidir. Lutfen imza kampanyasi yapalim ve bu ikiside fener maclari anlatmasin! Adminlere duyrulur...

    YanıtlaSil
  18. Digiturk,un kameramanindan spikerine malzemecisine alayi Fenerbahce dusmani size tavsiyem uyeliginizi iptal ettirin onun yerine Feneriumdan alisveris yapin benim yaptigim gibi

    YanıtlaSil
  19. serhat ulueren nerde

    YanıtlaSil
  20. melihler ....bu adamlara para kazandırmamak için lig tv üyeliğimi iptal ettirdim. verdıklerımde HARAM olsun.....

    YanıtlaSil
  21. melihler............
    bu adamlara para kazandırmamak için lig tv üyeliğimi iptal ettim.....başka maçlarda yırtınıyolar bizde üzülerek anlatıyolar golleri neredeyse...
    verdiğim paralarıda HARAM ettim zaten lig tv yi arayıp......

    YanıtlaSil
  22. Melihler. Diğerleri arkadan gelir. Gümüşbıçak bjk li. Şendil i de Fenerbahçe li diye biliyordum. Fakat 6s li demişsiniz. Umarim ki içimizdeki menfaatdarlardan değildir.

    YanıtlaSil
  23. hepside aynı al birini vur ötekine

    YanıtlaSil
  24. Amina kodum oglu macta gsyi övüyo amck agizli

    YanıtlaSil
  25. 400 milyon dolar yayın bedeli ödenen bir ligde hala daha bir yayın şartnamesi,spiker standartı vs.gibi şartlar yoksa 90lardan kalma spikerlere mahkum oluruz..melih şendil'in 2004/bjk-FB maçını anlatışını hiç unutmam mesela..bu kadar yanlı bu kadar taraflı bir anlatım spikerlikte olamaz!benim için spiker ercan taner'dir.O da hiçbir zaman müdür olamamış hep 2.adam kalmıştır.yazık etti kendisine..

    YanıtlaSil
  26. melih şendil in o kadar örnek varki ama benim için en unutulmazı 2004 senesi bjk ile şampiyonluk düğümünün çözüleceği inönü deki maçtır. 3-1 yendiğimiz o maçı lütfen izleyin özellikle 2 ve 3. gollerimizde adam yıkılıyor resmen. sanki bir avrupa maçında gavur takımından gol yemiş bjk. maçın başında sergen in pozisyonunda kendini paralayan adam Fener in golunde karalar bağlıyor.
    Görüntüleri aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
    http://www.youtube.com/watch?v=gQ8NCK4DfIY

    YanıtlaSil
  27. Melih Gümüşbıçak da Melih Şendil de Beşiktaşlıdır ama Melih Gümüşbıçak kadar taraflısını ben hayatımda görmedim. Dikkat edin yorumlarına hep Fenerbahçe aleyhine. Zaten ankette de 1.çıkmış + sene başında Galatasaray'ın forma lansmanını da Melih Gümüşbıçak denen insan sunmuştu. Bide utanmadan tarafsızım diye maç anlatıyor hala.. Yazık..

    YanıtlaSil
  28. Bu Melih Gümüşbıçak kadar taraflı birini görmedim. Dün MER-BJK maçına bakıyorum inanınki BJK ' nin oynadığı futbolu Akhisar oynamaz öve öve bitiremedi avanta kazanan BJK ' yi.

    YanıtlaSil
  29. bu listede neden mustafa muratoğlu yok?
    bu arkadaş gs tv'de çalışırken fenerbahçe hakkında atıp tutmanın ödülünü ligtv'ye transfer olarak hatta iki üç hafta bir fenerbahçe maçı anlatarak aldı.
    bir ara belki de tepkilerden dolayı fenerbahçe maçına vermediler ama şimdilerde bolca veriliyor.

    melih şendil ile birlikte sundukları eskişehir fenerbahçe maçında bana kriz geçirteceklerdi. sözleşme taahhütüm olmasa o gün şigtv aboneliğim sona erecekti. hatta telefon açtım aynı ücretle başka tarifeye geçmek istediğimi söyledim kabul etmediler.
    omaç fırat aydınus'un meşhur maçı. caner'in oyundan atıldığı maç. eskişehir başlarda çok iyi oynadı ve çok gol kaçırdı. ilerleyen dakikalarda fenerbahçe beraberliği yakaladığı zaman iki arkadaş da öylesine bir hüzne gark oldular ki bir fenerbahçeli olarak ben bile acıdım hallerine, keşke o golü atmasaydık diye geçirdim içimden. hatta melih şendil "atamayana atarlar" diyerek (bunu gerçekten söyledi) üzüntüsünün ne kadar derin olduğunu dosta düşmana ilan etti.

    murat muratoğlu arkadaşımız, bir maçı anlatırken burak için çalınan penaltı düdüklerini "burak bu tür pozisyonlarda penaltı almasını biliyor" şeklinde yorumlamış ve devre arası %100 futbol programında yorum yapan rıdvan dilmen'in haklı tepkisini çekmişti. rıdvan canlı yayında söyleyemedi tabi ama ben söyleyeyim; "burak o penaltıları almıyor arkadaşım, kendini her tür pozisyonda yere bırakıyor ve hakemler de penaltı çalarak burak'ın o hareketini ödüllendiriyorlar. burak almıyor o'na veriliyor yani."

    bu arkadaş (murat muratoğlu) fenerbahçe maçlarını anlatmaya devam ederse benim aboneliğim kesin olarak bitecek.

    YanıtlaSil
  30. Şendil hangi takımı tutuyor bilmiyorum ama cinconlu olmadığı kesin. Rıdvan'ın bir Sami Yen anısı vardı. Taraftar, "Cinconlu olmayan ayağa kalksın" deyince, ikisinin birden anlatım odasında gayriihtiyarı ayağa kalktığını söylemişti.

    YanıtlaSil