25 Nisan 2013 Perşembe

Teşekkürler Aykut Kocaman


Fenerbahçe'ye bilhassa son 2 yıldır reva görülenlere,
Fenerbahçeli maskesiyle ihanet edenlere,
Uzun uzun yazmayacağım,
Bin musibete rağmen;

Bize Avrupa'da yarı final heyecanı yaşattığın için teşekkür ederim sana.
Allah senden razı olsun, yüzün hep gülsün, muradın vuslatın olsun.

Teşekkürler Aykut Kocaman.
Bu gurur, senin eserin.



7 yorum:

  1. Çok içtenlikle söylüyorum ki... Sen de iyi ki varsın Noavas.
    Daha nice gurur ve sevinçlerimizi paylaşmak ümidiyle.

    YanıtlaSil
  2. atılım ins;
    bu akşamın,bu turun sonucu ne olursa olsun bütün yüreğimle teşekkürle aykut kocaman.gerçek başarı şerefli,namuslu,dürüst olabilmektir.ayrıca çalışkanlığı ile de fenerbahçemize çok yakıştığını düşünüyorum.eksikleri varsa bile(var mı ben bilmiyorum,bilemem de) sabırla ve çalışma ile kalıcı başarıların geleceğine ve bu sayede futbolda oturmuş bir sistemimiz olacağına inanıyorum..yeter ki biz taraftarlar sabretmesini bilelim.
    ayrıca yazılarıyla bizlere hep ışık veren novasa da ayrıca yürekten teşekkürler.sizlerle aynı sevdayı paylaşıyor olmakta ayrı bir mutluluk ve gururdur...

    YanıtlaSil
  3. Allah tüm GERÇEK FENERBAHÇELİLER'den razı olsun! Kalemine, yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Allah razı olsun hocam

    YanıtlaSil
  5. Nedenmi Fenerbahçe? Benficayı lazioyu yendiği için değil... İsterse barcayı, bayerni yensin bunlar sebep olamaz... Nedeni mevlananın aşk nedir sorusuna dediği şu sözünde gizli sanırım: aşkmı? Ben olda gör... Yani celaleddini rumi mecazi aşkı yalanlıyor ilahi aşkı anlatıyor. Şimdi soranlar olabilir ilahi Aşk ile Fenerbahçe ne alaka diye... Cevabı çok basit: ben Bir tek Fenerbahçe tribünlerinde saygı duruşu esnasında Tekbir getirildiğini duydum.... ALLAHUEKBER

    YanıtlaSil
  6. takımın motivasyonu harikaydı..
    mehmet topal çok alakasız bir oyuncu,meireless çok önemliydi 2. maç olmaması büyük kayıp olacaktır. deplasmanda da oyunu tutmak çok önemli.mümkünse duran top ve penaltı çalışsınlar..
    takımın avrupa maçlarında ortaya koyduğu performans ve lig de ortaya koydukları silik futbol...
    finale çıkabilirmiyiz bizde bilemiyoruz ama yinede teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. "Bu geçen süreç ne olacak ? Yani Alex'in 28 golü, Emre'nin çırpınması, Gökhan Gönül'ün çırpınması, Andre Santos'un çırpınması... O 17 maçta tarihi bir performans ortaya koyan bu futbolcuların akıttığı ter ne olacak ?". 1 yıl boyunca dışımızdakilerden, yetmedi üstüne 1 yıl boyunca da içimizdekilerden çekti Aykut Kocaman. Dışarıdan yapamadıklarını Alex ile yaptılar, istedikleri oldu. Böldüler camiayı, değersizleşti zamanla başkan, teknik adam, futbolcular. Ama tam bitiyor zannederlerken hesaplayamadıkları bir şey yakaladı onları. Gerçekler kötü huyundan vazgeçmemiş, gizlendikleri yerden tek tek ortaya çıkmaya başlamışlardı. Yıktılar yalana dair ne varsa, bizlere hırsı, sevgiyi, barışı getirdiler. Bugüne gelindiğinde nasıl beklemediğimiz yerden yediysek, onlarda ilahi adaletten yediler, yiyiyorlar darbeyi.

    Dediğin gibi "bin musibete rağmen" doğrulardan vazgeçmeyen Aykut Kocaman'a ben de teşekkür ediyorum.

    Bu arada 2 yıl olacak, 2 ay sonra. O günden bugüne yazdıklarınla hislerime tercüman oldun. Sana da teşekkürler Noavas.

    YanıtlaSil