4 Mayıs 2013 Cumartesi

"Mazeretim yok, Kocaman'ım ben"


Maç bitti.
NTVSpor mikrofonlarına Aykut Kocaman geldi.
Genel bir değerlendirme sonrası sorulan "Eksikler Fenerbahçe'yi etkiledi mi?" minvalindeki soruya,
Direkt ve kesin olarak "Hayır!" dedi.

Tarihimizde ilk kez çıktığımız yarı final turunda;

İlk maç Caner cezalıydı.
Meireles 60. dakika sakatlandı.
2 top direkten döndü, 1 penaltı kaçtı.
Topal ve Webo ikinci maçta cezalıydı.
İkinci maça 3 as eksiğiyle çıktı.
Bu sefer maçta 2 sakatlık daha verdi.
Turdaki 6 oyuncu değişikliğinden 3'ünü sakatlıklar nedeniyle yaptı.

İlk maç çok iyi ve doğru oynayıp farkı kaçırarak,
İkinci maç ise maalesef rakibe boyun eğerek elendi Fenerbahçe.

Ama Aykut Kocaman tek bir mazaret göstermedi.
Sığınmadı.
Kaçmadı.

2. goldeki hataya vurgu yaptı.
O golü yememeliydik dedi.

Örnek olsun.
Ve önder olsun Türk futboluna.
Ders olsun.

9 yorum:

  1. Keşke diyorum şu üç cümleyi okurkan, keşke!
    "Örnek olsun.
    Ve önder olsun Türk futboluna.
    Ders olsun."

    YanıtlaSil
  2. KOCAMAN adamsın.
    Gurur duyuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Gelecek sezon umarım bir teknik direktör değişikliğine gidilmez. Aykut Hoca istediği sistemi oturttu artık istediği oyunu oynatmaya başladı. Gelecek hoca herşeyi baştan başlatacak. Ama oyuncu kalitesini arttırmakta fayda var. Burada da iş yönetime düşüyor...

    YanıtlaSil
  4. 2008 yılındaki hatayı tekrarlamayalım. Hoca kalsın, kompakt futbola biraz da akışkanlık eklesin. Başarı zaten gelecek...

    YanıtlaSil
  5. Fenerbahçe taraftarının hayallerini sahiplenip onları hadsizce seçen(!) aykut kocaman ve futbolcularını affetmiyorum! Fenerbahçe sokakta olsa kaldırımda destekleriz diyen taraftar olarak hakkımı da helal etmiyorum! kafalarında lig bitmiş o yüzden gençlerbirliği ve ibb maçını kaybetmişiz, Fenerbahçe her maçı kazanmak için çıkar sözü ne oldu? şampiyonluk beşiktaş maçında gitti yinede her maçına gittim destekledim,neden bazı çapsızlar bizim yerimize nerede oynayacaklarını seçsinler diye mi? yazıklar olsun. Fenerbahçe yi bu karaktersiz takıma emanet eden yönetime.. yazıklar olsun hakem hatalarına karşı susan yönetime, yazıklar olsun uefa da ve lig de dayak yememize göz yuman ve bunun sonucunda takıma ve taraftara mağdur edebiyatı yapan yönetime! bonustan çıkan uefa kupası sayesinde bugunleri gördüler diye adam yaptınız onları! bu taraftar 2 yılda ne istedi şampiyonluk dışında! 2 yıldır 10 puan fark yiyorlar. bizim şampiyonluklarımızda bursa dahi son maça kadar mücadele verirken biz bir başkası hedefe koşarken son maçlarda havlu atıyoruz! hakem hata yapıyor diye cardozoyu kaçırıp golü yiyoruz! yılların futbol teröristi fatih terimi adam yapıyoruz! çıkmış takımı hava limanda karşılıyorlar! hiçbir taraftar gurubunun üyesi değilim! burda Türkiye nin bir noktasında ki 1 adet taraftarın düşünceleri budur! kimseden taraftarlık öğrenecek de değilim!
    o çapsız topçular tribüne dönüp bizim hayatımızın en önemli noktasına koyduğumuz armayı öpüp bizimle dalga geçsinler! o formanın değerinden sırtına geçiremeyen adam var o stadlarda, bize öğretecekler armayı!
    bu yazdıklarımıda yayınlamazsın sen ama özellikle sen oku diye yazdım, içimiz kan ağlıyor iki yıldır,kapılarını eleştiriye kapatttı herkes,terk etti gerçek taraftarını,taraflar arasında kavgaya daldı,sen yapma!
    Fenerlekimsebaşaçıkamaz

    YanıtlaSil
  6. kompakt futbol ne amına koduklarım. hangi kompakt futbol. aykut kocaman ve sizler ağzına sıçtınız kulübün. top mop oynamıyor takım. allah belanızı versin hepinizin.

    YanıtlaSil
  7. dünyada herkes İngiliz futboluna aşıktır.. Gerek hız, gerek mücadele ve gerekse yönetim bakımından.. En büyük özellikleri de, alınan başarısızlıkta ilk olarak hoca göndermeyi seçmemeleri.. Ferguson ve Wenger bunun en büyük örnekleri.. Ben Aykut Kocaman'ın yaratacağı Fenerbahçe'ye çok ama çok güveniyorum.. Kocaman yarınlarımızın sahibisin, hocam..

    YanıtlaSil
  8. "Fenerbahçe varolan oyuncularıyla gerekli etkinliği gösterebilmeliydi" minvalinde bir sözü de var.

    YanıtlaSil
  9. Aykut Kocaman'ın bu sene yaptığı hatalar son hatalarıydı. Artık ders alacak hata kalmadı. HATA KALMADI. Seneye gümbür gümbür bir "Teknik Direktor Takımı" izleyeceğiz inşallah.

    YanıtlaSil