18 Mart 2013 Pazartesi

Son 8 haftaya girerken tahminler



Asılı dursun hele.

8 yorum:

  1. ALLAH derim sahsen............

    YanıtlaSil
  2. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah. Amin. İnşallah.

    YanıtlaSil
  3. Galatasaray içeride Elazığspor'u yenemez. Bizim de bundan sonra puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Saygılar.

    YanıtlaSil
  4. gs takımı bu sonucları alabılır ama gs+mhk+tff alır mı zor.drogba penaltısını kalan haftalarda,gs nin sıkıstıgı dklarda cok goruruz bence.gecen sene oyle olmustu.

    YanıtlaSil
  5. Antep bi ihtimal ama karabukte puan kaybetmezler. Ayrica bizim ordu ve genclerbirligi maclari fazla riskli. Ordu maci oncesi ve sonrasinda (N.Turkmen in her turlu aglakligi yapcagida kesin). Hadi bakalim hayirlisi insallah senin tahminlerin tutar.

    YanıtlaSil
  6. Bildiğiniz gibi rakiplerden başka,TFF,MHK,Disiplin kurullarını,medyayı da yenmek gerekiyor.
    İlahi adalet bir gün tecelli edecekse o gün neden bugün olmasın.

    YanıtlaSil
  7. madrid maçları sonrası kritik onlar için. birde madridin alacağı skor. 5-0 yenilip havaları alınırsa hırslı herhangi takım yenebilir gsyi. bizim için bir şey söylemek çok zor ful çekebilirizde, 3 kupada olabilir, hiç kupa da..

    YanıtlaSil
  8. inşallah tahminin gibi olur.. benim korkum ordu, eskişehir ve karabük... G.s. nin rakiplerinden de Fenerbahçe derbisini cepte varsayarsak, madrid maçı öncesi İBB, karabük ve sivas maçlarından umutluyum. umarım şampiyonluk kupasını kucaklarız..

    YanıtlaSil