16 Ağustos 2011 Salı

Çok afedersin ama; Sana giren çıkan ne Kardeşim?


Söz TFF'deydi dün akşam.
Elimdekilerle bir kanaate varamadım ayrıca savunma almadan ceza veremem dedi.
Ve ekledi; savcı iddianamesi hakim tarafından kabul edilsin ondan sonra görüşelim.
Bu şartlarda bu sezon bu şekilde oynanır muhtemelen.

Açıklamalar; aklı selim, objektif, az biraz hukuku ve adaleti zihninde doğru konumlandırmış kişiler için sürpriz değildi. Hatta en başından beri kopan yaygara sürprizdi.

Ama şimdi isyanda Galatasaraylılar, bir tek onlar, Türkiye'nin yüz akı, medarı iftarı, isyanda adalet önderi, temizlik timsali Galatasaray..

Bu iş çocuk oyuncağı mı?

Baskıyla, presle; aceleye getirerek böyle bir karar aldırabileceğini sananlar; neden her Fenerbahçe maçı öncesi "Bu sene o sene!" diyerek ümitlenen ve maç sonunda aynı hayal kırıklığını yaşayanlarla aynı kişiler?

Sonra;

Buca konuşsun,
Konya konuşsun..

Kayseri konuşsun,
Bursa konuşsun..

Ama sanane be kardeşim?
Sana giren çıkan ne?

Şampiyonluğu mu kaçırdın, küme mi düştün?
Avrupa hayalin vardı da Fenerbahçe mi mani oldu?

Sana giren çıkan ne?

Tekrar soruyorum;

Derdin tam olarak nedir?

Temiz bir lig ve adalet mi istiyorsun gerçekten, yoksa her sene içerde dışarda ağır tecavüzüne uğradığın bir takımdan paçayı kurtarmak mı?

Hadi biz saflık yapalım ve diyelim ki temiz bir lig istiyorsun;

Devletin sana göz göre göre peşkeş çektiği bir stadyumda, rakiplerin ile aranda bariz bir haksız rekabet doğduğunu göre göre neden "TT Arena Fenerbahçe Kompleksiyle" övünüyorsun kardeşim?

Peki Fatih Terim neden teknik direktörün kardeşim?

Adnan Polat başkanındı; 20:45'in de foyası çıktı, geçmiş başkanlarıyla övünen Ünal Aysal'a neden biad ediyorsun kardeşim?

Aziz Yıldırım'ın bokunda boncuk buldun, Ünal Aysal'ın geçmişini bir araştırsana be kardeşim!

Bülent Tulun mudur yüz akın peki, soruyorum kardeşim!

Ergun Gürsoy'ları, meşhur deşifre olan Malatya, Ankaragücü maçlarının ve deşifre olmayan onlarcasının sonunda ben mi sevindim kardeşim?
98. dakikada İstanbulspor maçında Arif'in kendini attığı, Cübbeli Vahap Beyaz'ın da orta sahadan tereddütsüz düdüğünü çaldığı, Hagi'nin attığı temdit penaltısına neden sevindin peki kardeşim?

Bir sezonda 24 penaltı atarken, Hakan Şükür bir Altay deplasmanında 3 penaltıyla Şanver'i avlayarak hat-trick yaptığında ben mi göbek attım kardeşim?

Haluk Ulusoy, Mehmet Ağar Fenerbahçeli mi be kardeşim?

Yazsam biter mi?
Biter dersen yazayım be kardeşim..

Bitmez ama, bitmez yormayalım birbirimizi.

Sen en iyisi söyle;

Sana giren çıkan ne?

5 yorum:

  1. peki ya sormazlarmı canım kardeşim sana ne girdide bunca şeyi o acıyla yazdın yada sormazlarmı bugüne kadar nerdeydinde şimdi bu yazıyı yazdın içinizdeki 2. kişi bile inanıyordu küme düşeceğinize federasyonu arkanıza aldığınız içinmi kaleme kağıda sarıldınız.sen de dahil kundaktaki bebe bile biliyor tüm gelmiş geçmiş ligin şaibeli olduğunu bizmi istedik bunlar araştırılsın ortaya çıkartılsın fener küme düşsün sade senin değil kimsenin aklının ermeceği olaylar var işin içinde sen olayın neresinde kalmışsın canım kardeşim bekle gör deselerde sende bende bu sonucu göreceğimizi biliyorduk .Yani uzun lafın kısası kimseye giren çıkan yok gündem değiştirildi askeri şuraya yapılanlar sümenin altına itildi ve niceleri.biz de yedik.Birbirimize laf sokacağımıza gerçekleri görelim bize giren çıkan ne die düşünelim ne dersin.

    YanıtlaSil
  2. İsminizi zikrederseniz daha medeni olur öncelikle.
    Diğer yazıları okursanız, zaten sözünüzün sonunda bahsettiklerinize nasıl değindiğimizi görürsünüz.
    Bence önce isminizi bahşedin, ardından o yazıları da okuyun ve sonra tekrar görüşelim.

    YanıtlaSil
  3. Adsiz;

    Fenerbahçe Bir Cumhuriyettir ve her geçen günde büyümeye devam ediyor. sizin gibi bile bile maçlarimizi satmadik, asıl şikeci sizin gibi ezik takımlardır. bütün takımlar bir FenerBahçe bir...

    YanıtlaSil
  4. İsmim vatan medeni olsun diye zikrediyorum

    benim anlamadığım konu ülke öylebir yere gidiyorki sonunu kestirmek imkansız şike olayları bitmemişken taksimdeki masa sandalye olayları patladı bakalım daha neler patlayacak kimbilir anlamadığım nokta ise bunca şey patlarken bizler fener gs bjk ts vs.. takımların şuanki durumunu birbirimize laflar sokarcasına küfürler edercesine yada bişeyler sokmaya çalışırcasına tartışıyor olmaız inanın tartışcak çok şey var buda onlardan biri ama en önemlisi birbirimize ne girdiğini sorgulamak yerine birlik olmak neler oluyor ulan demek

    YanıtlaSil
  5. Tapeleri, yanlı yorumlarıyla çevirisini yapıp UEFA'ya göndermek; tam da sana yakışan cambazlık be Glatasaray.

    Bu kadar aciz misin Fenerbahçe ile baş etmeye?
    Gerçekten adalet peşinde misin?
    Yoksa düpedüz kahpe mi?

    YanıtlaSil