16 Eylül 2011 Cuma

Halk arasında buna "Toshack" denir!


Haber şu linkte kaynak isteyenler için. Diğer gazetelerde de yazılıp çizilince araştırdım birşeyler karalamadan önce. % 100 doğru olduğunu öğrenince de sarıldım kağıda kaleme.


Haber metni şöyle:


Futbol Federasyonu'nun şike soruşturmasıyla ilgili kararını sezon sonuna bırakması sonrası başta Gençlerbirliği ve Beşiktaş olmak üzere birçok kulüp şu an yürürlükte olan cezaların indirilmesi için teklif verme hazırlığına başlamıştı. Ancak bu çalışmalara sürpriz bir tepki geldi.Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kendisini Metris'te ziyaret eden sarı-lacivertli yöneticilere TFF Disiplin Talimatı'nın eski 55'inci, yeni 58'inci maddesinin kesinlikle değiştirilmemesini istediğini söyledi. Yıldırım'ın bu hamlesi teşebbüse bile küme düşürme cezası verilmesinin değiştirilmesi yönünde çaba gösterenlerin elini zayıflatacak.  
FENER İMZALAYACAK MI? Yıldırım'ın bu talebi sonrası yasa değişikliği için imza toplamaya başlayan kulüplere, Fenerbahçe'nin destek verip vermeyeceği merak konusu. 58'inci maddeye göre; müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkileyen veya buna teşebbüs eden kulüpler küme düşme cezasına çarptırılıyorlar. 

Siz ne anlıyorsunuz bu okuduklarınızdan?
Ben ne anlıyorum biliyor musunuz?


Aziz Yıldırım; biz masumuz diye bağırıyor!


Şike ve teşviğe teşebbüste dahi küme düşmenin kalkmasına karşı çıkıyor;
Şike ve teşvik suçuyla Metris'te olan bir adam!


Rest çekiyor!


Ve aynı zamanda;
Şike ve teşviğe teşebbüs etmiş, yapmış, yalamış, yutmuş kulüplerin; "teşebbüs kapısından" kaçmalarını da engelliyor adeta.


Suçlu olan cezasını çeksin kardeşim, diyor.
Suçlu olan herkes cezasını çeksin, diyor.




Blöf mü sanıyorsunuz?


Rest!


Hadi bakalım!
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder