13 Aralık 2012 Perşembe

Halis Özkahya'nın yönettiği son 4 Galatasaray Maçı





Bir aşk hikayesini andıran bir birliktelikten bahsedeceğiz: Halis Özkahya ve Galatasaray. 

Hep beraber bakalım bu birliktelik hangi tarihlerde hangi şehirlerde ne şekilde gerçekleşmiş ve sonuçlarında neler olmuş.

Birlikteliği ortaya koyarken yakın tarihten geriye doğru gitmeyi uygun gördük. Buyrun o zaman;


Gençlerbiliği 3 - Galatasaray 3 - 17.10.2012 - Ankara

Bu maçta Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken yapmıştır. Maçın henüz ilk yarısında ikili mücadelede yerde kalan ve lehine faul verilen Galatasaray sporcusu Melo, faul kararından sonra rakibine tekme atmıştır. Hakemimiz Halis Özkahya bu hareketi sonrasında Melo’ya sadece sarı kart göstermiştir. Eğer pozisyonda kart varsa bu kesinlikle sarı değil kırmızıdır. Gençlerbirliği 1-0 önde olduğu dakikalarda, mutlak bir gol pozisyonu maçın 2. Yardımcı hakemi Hakan Yemişken tarafından kaldırılan ofsayt bayrağı ile kesilmiştir. Yayıncı kuruluş görüntülerinden pozisyonun ofsayt olmadığı açıkça görülmektedir. İlk yarıda Gençlerbirliği atağını yanlış ofsayt bayrağı ile kesen yardımcı hakem bu kez ikinci yarıda Galatasaray’ın 3. Golünde ofsayt olan pozisyonda bayrağını kaldırmayarak Galatasaray’ın bu zorlu deplasmandan 1 puanla dönmesini sağlamıştır.


Sivasspor 0 - Galatasaray 4 - 05.03.2012 - Sivas

Yine zorlu bir deplasman ve maçın henüz başında Sivassporlu Enaramo’ya Ujfalusi tarafından yapılan bel kündesi, penaltı ile cezalandırılması gerekirken hakemimiz sadece bakmakla yetinmiştir.


Galatasaray 4 - İBB 1 - 03.01.2012 - İstanbul

Henüz 2 hafta önce bir Galatasaray maçı yöneten hakemimiz yeniden görevlendirmesiyle çıktığı maçta Galatasaray aleyhine bir kararla başlamıştı, oyun durmuşken rakibine tekme atan İBB oyuncusu Doka’ya sadece sarı kart göstermekle yetindi. Sonrasında ise fahiş bir hata ile sadece faul olan bir pozisyonda İBB’nin en önemli oyuncusu WEBO’yu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Aslında bu maç hakkında başka yorum yapmayacağız. Siz seyredin sadece: http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video


Orduspor 0 - Galatasaray 2 - 16.12.2011 - Ordu

İlginç maçlardan bir tanesi. Neler mi var maçta? Bel kündeleri, nizami gollerin iptal edilmesi. Yardımcı hakemimiz Erdinç Sezertam tamı tamına 3 metre geriden topun tamamının çizgiyi geçtiğini hayal ederek bayrağını kaldırıyor ve Ordu bir golden oluyor. Kündeci Ujfalusi, bir bel kündesi daha atıyor; sonuç tabii ki yola devam ve LigTV spikerimiz şöyle diyor maç sonunda: “Galatasaray bir deplasmandan daha gol yemeden dönüyor” Eee; bu kadar destekle normal değil mi Sevgili Melih?


Sonuç:

Özetle; 2011-12 ve 2012-13 kurgu sezonlarında, Halis Özkahya 4 Galatasaray maçı yönetmiş ve rakipler aleyhine oldukça fahiş hatalar yaparak 3 galibiyet ve 1 beraberlikle serüveni tamamlamıştır.


Yazan: @Fenerbahce_2




6 yorum:

  1. bunu haZırlayan ve buna inanlar allahınızdan bulun ya...gerçi buluyorsunuz o ayrı ama yetmiyor size...

    YanıtlaSil
  2. Pazar gün kü maçta da aynılarını yapamayacak maalesef sonuçta derbi yönetiyo belki yine gs lehine fauller verecektir ama sonuçta hakemle birlikte gs yi yeneceğiz gelenek devam edecek yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakemmi kalmamışta bu göt oğlanını veriyolar anlamadım ki !!!

      Sil
  3. GÜZEL YAZI..fener kazanır
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. hayatı şike olan bi takım fenerdir
    siz tarla sürün adi köpekler

    YanıtlaSil
  5. Bu herif bir de fenerliymis...

    YanıtlaSil